• 1
    var idiyse muhtemelen gün itibariyle girmiş yazarlardır.

    bugün kardeşimi sınava götürdüm, sınava giren öğrenciler, üniversite, öğrencilik...

    bir burukluk yaşattı açıkçası. yıllar geçtikçe insanın aklında geçmişin film şeridi daha hızlı bir şekilde oynamaya ve de garip bir acı vermeye başlıyor sanki.

    2017'de girniştim ben üni sınavına, o zamanları hatırlıyorum da burası bile farklıydı; başlığı duruyor *, girip biraz okununca hemen görülür farklılık. o zaman bile biz küçüktük, sözlüğün belki de en samimi yıllarındaki yazarların da muhtemelen 2008-2013 yılları arası üniversite yıllarıydı, bize sağ olsunlar tavsiye falan verirlerdi sınav zamanı. şimdi biz bile görece büyüdük, sözlüğün küçük yazarları bile artık pek küçük değil.

    yıllar akıl almaz bir hızda geçiyor. 1.5 senesi pandemiyle geçen bir üniversite hayatı, 1 sene staj, devamında 7 8 aylık tecrübe, maddî olarak büyük hayâl kırıklığı ve de şimdi birkaç ay sonra nasip olursa askerlik.

    gençlik de artık yavaş yavaş elveda demeye başlıyor sanki ki üniversite yılları gibi gençlik de ne kadar yaşandı tartışılır. sözlüğü böyle dert defteri gibi kullanmaktan da hoşlanmıyorum ama yazıyorum yine de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın