resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4449
    hakkında gündemden bağımsız biraz yazma ihtiyacı hissettiğim ırz düşmanı (aşk adamı çok avam kusura bakmayın :)

    galatasaray'a gelirken de hakkında yazdım, galatasaray'da eleştirilirken de şampiyonluk böyle özel adamlar ile gelecek diyerek yazdım, tahminlerimin de ötesinde katkı verdi. beklenti ötesinde katkı vermesine kimse şaşırmadı zira bekleneni veremeseydi de kimse şaşırmayacaktı. aklımızla oynayan değişik bir adam değil mi *

    ben tanju çolak'a kadar dönebilirim, galatasaray'da izlediğim en iyi santrfor performansı icardi'de, en azından şahsi yorumum bu şekilde. asıl soru şu: neden kariyer dibine vurmuş, yaş itibari ile futbol kariyerinin sonlarına yaklaşan bir adam ortalığı kasıp kavurabildi?

    olm, 60bin kişi aşkın olayım diye bağırdık lan adama, yok ki dünya üzerinde böyle ilgi gösterecek bir topluluk bu ırz düşmanına. çok sevdik lan, bağrımıza bastık. o da sevmeyip ne yapacaktı, gelen vurmuş giden vurmuş garibe..

    hep yazıp çiziyor ya sözlük yazarlarımız, bazı çiçekler bazı topraklarda yeşermiyor.. icardi'nin yeşereceği toprak biziz! biz onu, o da bizi çok sevdi. bu hikaye burda bitmez, birlikte kaldıracağımız avrupa kupaları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın