resim
Alex Sandro Lobo Silva
Takım:Flamengo
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 35
    hakkında "düşüşte gelmesin" diyenlere tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var: elit takımlardan oyuncu alıyorsanız düşüşte olması lazım. yoksa zaten adam juventus'tan türkiye'ye neden gelsin?

    sezona damga vuran torreira, icardi düşüşte oldukları için alabildik. yoksa mümkün değildi. en önemli kriter fiziksel durumu ne, rekabetçi seviyede kalmaya aç mı, değil mi olmalı bu seviyelerde ve bu yaşlarda oyuncu getirirken. a+ kulüplerden getirdiğimiz adamlar fizik olarak bitik değilse mental açıdan toparlar ve fark yaratır galatasaray'da.

    alex sandro özelinde bakarsak evet düşüşte ama, juventus takımı komple düşüşte son yıllarda. kimi koysan takıma zaten kötü görünüyor. buna rağmen biliyoruz ki, alex sandro son on yılın en iyi 10 sol bekinden biri. hâlâ juventus'ta düzenli oynuyordu. kazımcan'la dönüşümlü oynayabilir, böylece hem kazımcan'ın önünü tamamen kapatmamış oluruz, hem de avrupa kupalarında daha tecrübeli ve kendini ispatlamış bir sol bekle çıkabiliriz maçlara. hatta kazımcan'ın gelişimine de faydası olacaktır, mentorluk yapacaktır böyle uzun yıllar üst seviyede oynamış bir oyuncu.

    ben transferine sıcak bakıyorum uygun kontrat şartları oluşursa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın