• 626
    acilen cevap verilmesi gerekendir. burada hala bazi polyanna yazarlar “tinlamiyoruz”, “ugrasmayin”, “doktor kendi haline birakin dedi” modunda takilsalar da devir sosyal medya devri, tinlayacaksin ve zamaninda unal aysal’in yaptigi gibi her seferinde cevabini da vereceksin.

    bu ulke boyle s*klemiyoruz diye diye bu hale geldi. sen s*klemiyoruz, tinlamiyoruz dedikce adamlar yalan algi ve toplum muhendisligiyle zeytinyagi gibi su ustune cikiyor. hem sporda hem de siyasette boyle.

    bugun sahada kazanamadiklarini - ozellikle son 8 yilda galatasaray’a kaybettikleri tum savaslari - boyle hic bir gecerliligi olmayan saha disi algi ve tehditlerle kazanmaya calisiyorlar. alenen biz sahada o kupalari alamiyoruz ama bak hileyle, algiyla, uydurdugumuz yalani herkese kabul ettirme kabiliyetiyle sizden daha ustunuze getiriyorlar.

    normal bir ulkede bir takim boyle birsey denesin, lisansi iptal olur, degil para cezasi, bir daha maca cikartmazlar. ama iste ulke turkiye olunca her turlu hile hurda serbest. o yuzden cikip zamaninda nasil bu ates ufleyerek sonmez dediysek bugun de cikip 3 yildizlisiniz uzatmayin dememiz lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın