resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4322
    https://twitter.com/...fzewix5thGw&s=19

    fabrizio romano'ya göre arap kulüplerinin ilgisi varmış.

    transfer edilmesini aşırı derecede istesem de, maalesef ki gerçekleşeceğini düşünmüyorum. aslında hepimizin buna yavaş yavaş kendisini hazırlaması gerekiyor. hani arap kulüplerinin uçuk teklifleri olmasa kesin bizdeydi de işte görgüsüzler devreye girince işin rengi değişiyor.

    şimdi niye gelmeyeceğini kendimce söyleyeyim;
    icardi'nin psg ile 1 yıl daha sözleşmesi var. yani icardi'yi almak isteyen bir kulüp, psg'ye bonservis ödemeli. güvenilir kaynakların söylediğine göre bizim teklifimiz ortalama 9 milyon euro civarında. zannediyorum ki icardi'ye de yıllık ortalama 5 milyon euro teklif edilir.
    bir futbolcuya yıllık 100-200 milyon euro veren araplar ise bir oyuncuyu almak istediğinde pek ala kulübünü de bu şekil ikna edebilir. gider bizim 2-3 katımız kadar bonservis öder ve işi bir anda bitirebilirler. oyuncuyu da yıllık 20 milyon euro ile ikna ederler, bitti gitti. 3 yıllık anlaşma onlara toplamda 80-90 milyon euro'ya mal olacak. kante'ye teklif edilen yıllık ücretten bile az bir miktara icardi'ye 3 yıl sahip olabilirler. icardi ise bizde 3 yıllık süreçte 15 alacakken, arap liginde o süreçte 60-70 milyon euro kazanacak. alan razı veren razı!

    yok icardi bize gelir, yok orada yapamazlar, wanda nara, şu, bu demeyin çünkü futbolda duygusallığa yer olmadığını ve bu duygusallıkla hareket edenlerin hem üzüldüğünü hem de kızdığını geçen hafta omar vakasında yaşadık. pamuklara sarsan da, hayatını kurtarsan da, canından çok sevsen de adamlar ticari olarak bakıyor ve buna da profesyonellik diyor. onlar, yani profesyoneller kazanır, duygusallar ise kaybeder.

    evet icardi'yi çok sevdik, o da bizi çok sevdi evet ama paranın açamayacağı kapı yoktur ilkesi devreye girecek ve icardi bir anda profesyonel bir şekilde arabistan liginde top koşturacaktır. wanda nara ise yine aynı ilkeden dolayı türban bile takacak kıvama gelir.

    bunları söyleyip içinizi kararttığımdan dolayı bana kızabilirsiniz ama en azından bu mantıklı gerekçeleri göz önüne alalım ki, gelmediğinde tüm sezona yayılabilecek olumsuzluklar yaşanmasın. gelirse de zaten yeri göğü inletiriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın