• 150
    anladığım kadarıyla gerçek hedef üst seviye ve yaşı 30 altı 10 civarı oyuncuyla konuşup 1 ya da 2sini kapatmak. isim duyan paylaşıyor ama büyük ihtimalle konuşulan bazı isimler youri tielemans, christian pulisic, stefan de vrij ama çıkmayanlar da var. borna sosa gibi bir iki daha az bilinen isim de bizim ve çoğu üst seviye takım için aynı klasmanda, onları da zorluyoruz. yaşlı isimler (kante, zaha vs) bize menajer önerisiyle gelip medyaya düşüyor, ama çok ilgimiz yok, olsa da suudiler bu yaz topluyor zaten.

    bunların üstüne net şekilde satışlara bağlı genç oyuncu arıyoruz. burada oyuncuların advanced istatistikleri bize bayağı önemli. martin baturina, diego gomez, rodrigo nestor buna örnek. zakharyan ve karpuras’tan anladığım kadarıyla avrupa’ya gitmek isteyen rus pazarında da gözümüz var. ismi çok az geçiyor ama nelsson satışında da adamo nagalo’nun ismini tekrar duymaya başlayacağımızı düşünüyorum, hem eski scoutların hem de verinin beğendiği bir isim.

    bir de türk rotasyonu için yedek kaleci (günay) ve gurbetçi alınacak gibi. ismi geçen gurbetçiler süper, özellikle eyüp aydın’ın yukarıda bahsettiğim istatistikleri de akıl almaz iyi. bu kategoride isminin çıkabileceğini düşündüğüm bir isim cihan çanak. aylar önce yabancı genç kaleci için bir isim düşmüştü svetoslav vutsov diye, iki haftadır kadroda yok, bir sürpriz gelebilir. benim hayalim djordje petrovic.

    işlerin kapsamını satışlar ve kiralık oyunculara istenen fiyatlar belirler. satılma ihtimali en yüksek olan isimler sırayla boey, zaniolo, nelsson, torreira, kerem gibi duruyor. bu listede ne kadar aşağı inersek ilk paragraftaki oyuncuları o kadar zorlarız gibi geliyor. icardi’nin bonservis isteği çok yüksek deniyor, suudlar hariç o parayı kimse vermeyeceğinden bence rest çekip 10 altı bekleyebiliriz. rashica da 5 altına kapatılır diye düşünüyorum.

    ben ciddi şekilde ismi dönen oyuncuları çok beğeniyorum. işin güzeli fener vs sulanmaya çalışsa da hiçbir şansları olmayacak isimler olduğundan işimiz çok rahat. başarımızı artık şansımız ve ikna kabiliyetimiz belirleyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın