• 12
    sezon bittiğine göre ve önümüzdeki yıl avrupa'da da yer alacağıımıza göre bu konuya açıklık getirmek gerekiyor. uefa kupasını kazandığımız kadroyu düşünelim. ilk anda herkesin aklına 13-14 isim geliyordur.

    ahmet yıldırım, emrah eren, mehmet yozgatlı, saffet akyüz, marcio, devre arasında ayrılmadan önce tugay kerimoğlu gibi farklı isimler ilk anda pek hatırlanmaz. ancak takımın uzun maratonunda kimi lig maçlarında, kimi kupa maçlarında takıma katkı verdiler.

    bu yıl özellikle ligin ikinci yarısında mümkün olduğunca ilk 11'i bozmamaya çalıştık. ancak önümüzdeki yıl sakatlıklar, cezalar, yorgunluklar arttıkça daha fazla oyuncumuza fırsat düşecektir. o nedenle hamza, emin, metehan, özgür baran gibi a takıma adapte olma sürecinde olanlara; yunus, barış alper, ross, yusuf demir gibi a takım bünyesindeki isimlere; hatta morutan, muhammed gibi yaz kampında tekrar durumu gözden geçirilecek isimlere ihtiyaç oluşacaktır.

    bunun kararını verecek olan teknik heyet. ancak bu yıl istenileni veremeyen her ismi derhal elden çıkarmaya kalkarsak evin yolunu bulamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın