• 6
    ne yapmak istediğini kestiremediğim fanatik gazetesi muhabiri. sitede anlatılana göre, adnan öztürk'ü desteklemiş, seçimi adeta kendinin kaybettiği söylenmiştir. bence de kendisi bu durumu hazmedemeyerek, taraftarları da ayırmaya çalışıyor. hani yazdığı yazısında galatasaray takımı oyuncuları bilmem kaça bölünmüş demiş ya. kimse merak etmesin, biz bölünmeye çalışsak bile; gerek taraftarlığımız olsun, gerek takımı destekleme biçimimiz, sevgi şeklimiz olsun çoğu takım taraftarından, bu tür yazarlardan her zaman daha üstün olmuşuzdur. takımın gidişatı kötü olsa bile özeleştiri yapar, bölmeye çalışıp işleri daha da çok sarpa sarmayız. türk spor medyası'nın nasıl bir şey olduğuna değinmeme bile gerek yok, onun yerine galatasaray.org dan verilen ayarın bir parçasını alıntılayım:

    --- alıntı ---

    fanatik gazetesi'nin dünkü nüshasında kullanılan başkanımıza ait fotoğrafın seçimi, elini vicdanına koymayı bilen bir gazeteci için utanç vesilesi olmalıdır.

    yetmezmiş gibi, bugün de 1. sayfadan sürdürülen serdar dinçbaylı imzalı anti-galatasaray kampanyası, yeni hezeyanlar ve gündem oluşturma çabaları içerisinde "çamur at izi kalsın" yaklaşımıyla devam ettirilmektedir.

    bu yapılan, galatasaray aleyhine kara propagandadan başka bir anlam taşımamaktadır.

    bu, namuslu ve işini seven herhangi bir gazetecinin düşebileceği bir tuzak değildir.

    --- alıntı ---

    gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın