resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2659
    22/23 sezonunu şampiyon bitiren galatasaray futbol takımında bütün sezon ortalamanın çok üstünde oynayan 2 futbolcudan biri. diğeri de victor nelsson tabii ki. bu iki aslan parçası, iki cesur yürek sezonun başından beri çok üst seviyede oynadılar. belki 1-2 maç kötü oynadıkları olmuştur ama ''şu dönemde iyi değildi'' diyeceğim tek bir an yok hatta ''çok iyi değildi'' denilecek dönem bile çok az.

    kombine sahibi olarak bütün sezon kendisini canlı izledim. bir daha da böyle bir şey izlemek nasip olur mu bilmiyorum. bir tane maçta da rakibin sol kanadından çekindiğimi hatırlamıyorum hatta tribün olarak en rahat anlarımız boey ile rakibin karşı karşıya geldiği anlar oldu. bir adam gücüyle, atletizmiyle herkesi mi yıkar? dozer gibi geçti ligin sağ şeridinden. rashica ile birlikte resmen kararttılar sağ tarafı.

    anladığım kadarıyla kendisi şu an en ciddi gidici hatta gitti gözüyle bakılıyor. gönül ister ki gitmesin, bu aslan parçasına bu forma çok yakıştı ama kendisinin de farklı hayalleri, hedefleri vardır. dürüst olmak gerekirse zaten şu anda yeri süper lig falan değil. yeri avrupa bile değil, direkt olarak premier lig.

    bizim için muazzam bir transfer oldu kendisi, marcao'nun bile çok üstüne çıkacak muhtemelen maddi açıdan. umarım 20'den aşağı bırakmayız. her şey için teşekkürler sacha. 23. şampiyonluktaki performansın asla unutulmayacak. bu arada... pazar günü* son bir şarkı istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın