• 15955
    değerinin yeterince bilinmediğini düşündüğüm platform. ne kadar seçici olunmaya çalışılsa da elbette her sosyal platform gibi istenmeyen durumlarla karşılaşılıyor. ancak türkiye genelinde ve hatta avrupa genelinde bu kadar emek verilmiş, niteliği yüksek ve özelleştirilmiş bir platform yok (bazı reddit subredditlerini "reddite ait oldukları için" konu dışı tutuyorum).

    ben yazarlıkta görece* yeni sayılırım, ancak uzun zamandır bir okuyucuyum. takip ettiğim zamanlarda sol frame'de ne zaman girsem nitelikli bir içerik* okuyabilmek, üretken bir platformda olmak gerçekten çok değerli. üstelik sözlükte pek aktif yazmasam dahi buradan tanıştığım, ilginç, eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirdiğim ve kim olursa olsun asgari miktarda güvenilecek insanlar olduğuna inandığım, sözlüğü var eden yazarların da hakkını vermek istiyorum.

    sonuç olarak böyle bir platformun var olmasında katkısı olan başta hagi olmak üzere bütün yazarlar ve sözlük emekçilerine teşekkürü borç biliyorum. belki beni çok görmüyorsun ama burada olduğun için mutluyum, iyi ki varsın sözlük!
App Store'dan indirin Google Play'den alın