resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6364
    defalarca söyledim yine söyleyeceğim. hoca sezon başı sallantıdayken kendisine "gitsin" diye tag açanlar sadece terim destekçileri* değildi zamanında terim'i ayakkabı bağcığına kadar gitmesi için eleştiren kişiler de vardı. hatta çoğunluk bu kişilerden oluşuyordu. terimciler* en büyük desteği okan hocaya verenlerdi. twitter'daki "torrent büyük hoca" nidaları atanlar okan hocaya cephe alanlardı.

    konu fatih terim olunca insanların algısı kapanıyor. yahu okan hoca ağzıyla kaç kere terim'in kendisine destek olduğunu söyledi. twitter'da benim bildiğim terimci sayfalar hep hocaya destek twitleri attı ama geldiğimiz noktada yine terim ve terimciler kötü olmuş. cidden şu yapılan hem hocaya hem okan hocaya hem de terim'i seven insanlara ayıp. taraftarda "terim, galatasaray hocalarını yiyor" algısı oluşmuş ve asla gitmiyor. bunun yaşla falan da alakası yok.

    hoca gittiğinde üzüldüm ama okan buruk gelsin diye de hep hayal ettim. geldi, hakkında tek bir gün olumsuz bir şey yazmadım. tek bir gün "gitse de terim gelse" diye düşünmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın