resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6354
    daha dün oliveira başlığına yazmıştım, "eleştirel düşüncenin temel prensibi, farklı olasılıkları aynı anda birbirine karşı tartabilme yeteneğidir. doğru olduğuna inandığınız-hissettiğiniz bir şey, öyle olmak zorunda değil. dünya siyah beyaz değil."

    "okan hoca mertens'i bitik haliyle 80 dakika sahada tutarak hata etti" demek "okan hoca berbat bir teknik direktör, çekip gitsin demek" değil. bir insanın kararlarını eleştirdiğinizde, o insan değerinden bir şey kaybetmiyor. demokrasi ve gelişimin temel prensibi eleştiridir, kuvvetler dengesidir. nitekim kendisi hakkında orantısız bir linç veya çamur durumu da yok. dolayısıyla savunmanızı gerektirecek bir şey de yok. mertens'e aşık, okan hoca'yı kişisel olarak tanıyan ve seven biri olarak yazıyorum.

    defansiflik, gelişimin en büyük engelidir. birisi size bir şey söylüyorsa, refleksif tepki vermeden önce durup düşünün: "bu adamın 1% ihtimal bile olsa haklı olabileceği bir açı var mı?"

    fatih hoca kendisi için bir yankı odası oluşturup hata etti. hataları hep dışarıda aradı. aynısını okan hoca için siz yapmaya çalışmayın, kendisinin de bunu tercih edeceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın