resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6338
    sonuna kadar hakettiği şampiyonluğa 1 maç kalan aslan hoca.

    beşiktaş maçı sonrasında oynadığımız 3 maçtan gol yemeden galip ayrıldık. iyi hatta gayet iyi oynattığı süreçte zaten şampiyon olmalıydık ama burası türkiye olduğu için, zengin birinin egosu tatmin edilmek istendiği için işler uzadıkça uzadı. şimdi gelip son 3 maçta oynanan oyunla bundan önceki 20 haftayı karşılaştırmak nankörlük olur. artık tek atıp vurma maçları bunlar.

    hocam, allah aşkına oliviera ve mertens ile önümüzdeki 10 gün boyunca özel ilgilen. siz kralsınız, aslansınız gibi övgü dolu şeyler söyle. ankaragücü maçından önce biraz gerginliğimiz varsa bunun ana nedeni bu ikilinin mevcut durumu. onlara de ki artık bu son maç, 1 maç kaldı ya 1.

    biliyorum tüm sezon alışılan kadrodan vazgeçmek kolay değil, müthiş bir risk olur. yapacak bir şey yok yine mertens ve oliviera ile başlamak zorundasın. bu konuda sana neden onlarla başladın diyemem. 35 maç ilk 11 başlattığın adamları son maçta oynatmamak ne olursa olsun olacak iş değil. o yüzden onları gazlaman lazım. eğer yine kötü oynarlarsa geç kalmadan oyundan çıkar.

    allah yardımcın olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın