resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6328
    kimse gönderilmesinden bahsetmiyor demagoji yapmayalım arkadaşlar. genç ve gelecek vaadeden bir teknik direktörümüz var, kendisiyle alakalı gordugumuz yanlışları söylemek zorundayız.

    20 mayıs 2023 galatasaray sivasspor maçında mertens takım oyununu tek başına bozarken tam 75 dakika izledi. adam yorgunluktan ayakta duramaz hale geldi. hadi ilk 11 çıkardın bu gayet anlaşılır, baktın dökülüyor ikinci yarıya değişikliğini yapıp baslasana hocam. adam gereksiz bir sarı gördü yine çıkarmadın, üstüne gitti rakibin ayağına bastı, hakem rezil bir hakem olmasa ikinci sarıdan kırmızıyı vermişti ve maç o anda 1-0'dı. ne yapacaktık o zaman hocam?

    bunlar buralarda yapılmaması gereken hatalar. ilk 11 baslattigin bir oyuncu o gün formsuzdur, kötü oynar hiç problem yok, ama sen o oyuncuyu gereksiz bir ısrarla oyunda tutarsan işte orda problem var.

    takıma oynattığı pres futbolunu seviyorum, işini layığıyla yaptığını düşünüyorum ama bu değişiklik işi sıkıntı. her maçta 60. dakikada değişiklik yapılır diye bir kaide yok. oyun barış alper - mertens diye bagiriyordu, rashica'yı da ortaya cekecektik ve takımın savunması ve hızı artacakti ama sen tutup rashica oliviera'yi çıkardın, mertens'i oyunda tuttun, haliyle bir sonraki hamle olarak mertens'i çıkarmak istediginde de mata'ya muhtaç kaldın.

    işini öğretecek değiliz ancak bu soylediklerimiz maç oynanırken de burda söylediğimiz ve maç sonundan da anlaşılacağı üzere en mantıklı hamleler.

    daha çok dikkat hocam lütfen. seninle yürüyecek uzun bir yolumuz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın