resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14312
    tabii ki yaşlanıyor, ve tabii ki bir noktada kaleyi devredecek. seneye de edebilir hatta, hiç sakıncası yok. fakat kendisi ve mevkisi hakkında ısrarla yazılan, ve katiyen anlayamadığım iki konuyu paylaşmak istiyorum.

    1. “8+3’te yabancı kaleci lüks” ısrarı: sevgili arkadaşlar, ligimizde iyi kalecinin ne kadar belirleyici olduğunun farkında değil miyiz? 8 yabancıdan birini burada kullanmayacak kadar önemsiz mi görüyorsunuz kaleci mevkisini? mesela sol bekte kazımcan ile oynamamak için kaleciyi türk yapmayı tercih mi ediyorsunuz gerçekten?

    2. “yerine türk kaleci bulalım”: e tamam, bulalım? da, kimi bulalım? uğurcan çakır haricinde aklınıza gelecek isim var mı? doğan alemdar diyeceksiniz muhtemelen, adam daha doğru düzgün maç oynamadı kariyerinde, sadece avrupa’da bir takımın kadrosunda diye galatasaray kalesine geçirilmesi makul geliyor mu size? altay olmaz, mert olmaz, okan kocuk olmaz, ertaç, günay, bilal tabii ki olmaz. e kim sevgili arkadaşlar, kim? bir isim beyan etmeden, “yerli kaleci bulalım” demenin hiçbir anlamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın