resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 761
    azerbaycan'da çalıştırdığı takımdan ayrılması sonrasında türkiye'ye gelip galatasaray hakkında sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan efsane kaptan. teknik adamlığını tanımıma koymuyorum çünkü teknik adamlık kariyeri erciyes ve azerbaycan ötesine uzanamadı henüz. kendini eli maşalı beden öğretmeni sanıyor bülent. bağıracak çağıracak, iki ceza verecek maçlara götürüp yedek oturtup forma vermeyerek aklı sıra disiplin sağlayacak, hem de milyon dolarlık futbolculara.

    ilginç bir adam, ben olsam şampiyon olurduk hem de çook önceden garantilerdik demek hangi akla mantığa sığar? servet var ya şimdi şikayetçiyiz ya iki top yapamıyor falan diye. kusura bakma ama sen de farksızdın. tamam mücadeleciydin, cesur yürektin, canını dişine takardın, fedakardın ama zeki bir futbolcu değildin. zeki olmadığın için de adam gibi pas yapamazdın, yapabildiğin tek şey topu hakana şişirmekti. kısacası taktik açıdan futbolcuyken ne yaptın da teknik adamlık zamanında ne yapacaksın?

    gördüğüm kadarıyla spor yazarlığı konusunda da başarılı olabilecekmiş gibi duruyor. hakan şükür, hakan ünsal'dan sonra bir de bülent korkmaz.. herkes bir köşede. arada bir toplanıp vaaay bizler ne adamdık laaayn muhabbetleri falan. bir süre sonra onlar da bıkacak.

    hayır bir de galatasaray vefasız derler. ümit davala assistant manager olarak gelmedi mi? bülent korkmaz'a takım emanet edilmedi mi? hakan şükür'e heykel dikme alt yapıda görev alma verilmedi mi? tugay altyapı'nın başına geçirilmedi mi? eski futbolcular kulüpte kongre üyesi olmadı mı? allahınızı severseniz söyleyin de yapalım, kulübün tapusu mu lazım size?
App Store'dan indirin Google Play'den alın