• 1604
    2011 seçimlerinde doğru karar verseydik eğer ülke ertesi gün kendine gelirdi. cemaat yapılanmaları, suriyeli göçü, çözüm sürecinde pkklıların şehire taşınması gibi ülkeyi dinamitleyen hiçbir şey yaşanmazdı.

    2015 seçimlerinde doğru karar verseydik eğer 1-2 senede devlet fabrika ayarlarına dönebilirdi. darbe girişimi, şehirlerin göbeğinde patlayan bombalar hiçbiri yaşanmazdı.

    2018 seçimlerinde doğru karar verseydik eğer 5 senede olmak istediğimiz yere gelebilirdik. ülke mülteci çöplüğü olmazdı, ekonomik kriz yaşamazdı.

    2023 seçimlerinde doğru karar verseydik eğer uzun sürecekti ama doğru politikalarla 10 senede ekonomi ve sığınmacı problemleri-20 senede eğitim ve ahlak problemi çözülür; bu ülkenin beli doğrulur diye düşünüyordum.

    gel gelelim şimdi 2023-2028 döneminde yaşanacakların telafisi nasıl olacak benim aklım almıyor. bu dönemde yaşanacak tahribat asla artık bildiğimiz türkiye'ye döndüremeyecek boyutta olacak. türkiye geri kalan ömrünü her daim orta doğu zihniyeti ile yönetilen, ekonomik krizlerle boğuşan, çocukları yeterli beslenemediği için hem fiziki hem zihinsel olarak gelişemeyen, dünyanın mülteci karakolu olarak yaşayan bir ülke olarak geçirecek. bundan sonra yapılacak hiçbir seçimin önemi yok.

    adı değişmeyecek, herkes olmamış gibi yaşamaya devam edecek ama bugün atatürk'ün muasır medeniyet seviyesine çıkarma hedefi doğrultusunda kurduğu türkiye cumhuriyeti'nin cenazesi kaldırılmıştır. sevenlerinin başı sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın