• 1600
    14 mayıs seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına bakaraktan ümidimi kestiğim ülke.

    ben safım arkadaşım. hatta ne safı ya, bildiğin salağın tekiyim. niye biliyor musunuz? çünkü bu ülkenin cahilliğini her seferinde unutuyorum. her seferinde akıllanmışlardır diyorum ama onların akıllanmasını beklemek, aslında en büyük akılsızlığı benim yaptığımı gösteriyor.

    çok değil, daha 3 ay önce asrın felaketi yaşandı ve her yer dümdüz oldu. yüzbinlerce vatandaşımız enkaz altında kaldı, milyonlarca vatandaşımız evsiz kaldı, açıklanan rakamlara göre, ki ben asla inanmıyorum, 50 bin vatandaşımız hayatını kaybetti...

    peki oradakiler ne yaptı? sorgusuz sualsiz her yeri sarı rengine bürüdüler. hem de ciddi bir oy farkıyla! evi yıkılmış olmasına rağmen sırf oy vermek için gidip, sonrasında tekrardan ayrılanlar vardı. artık daha ne diyebiliriz ki?

    olay sadece bu da değil ha,
    bozkurt işareti yaparak milliyetçi naraları atanlar, ülkenin demografik yapısını bozan, tabir-i caizse ülkeyi pert eden mülltecilere ses çıkaramıyor! e hani milliyetçiydin? e hani türklük, ziya gökalp falan?

    olm ülkede iyi giden hiçbir şey yok. ekonomi desen berbat, siyaset desen iğrenç, sanata yönelsen yalakalar orada, spora geçsen lağım çukuru...

    onu bunu da geç, bu ülkede biz nasıl yaşayacağız allah aşkınıza biri bana bunun yolunu anlatsın. ha diyorsanız intihar tek çare, onu bile yapacak raddeye geldim artık bıktım ulan!

    neyse, 2. turmuş, yarı finalmiş vs. artık umurumda değil. gidip yine oy kullanırım ama artık bu ülkeden bağımı tamamen kestim. olursa ekime, olmazsa kasıma kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın