• 1599
    birçok efsunlu kavramla yıllardır olduğundan çok başka anlamlar yüklenen; sosyolojik ve psikolojik olarak ağır vakalar barındıran birçok ilişki biçiminin, sosyal ilişki türlerinin ve nepotizmin bütün hücrelerini zehirlediği iklimi şirin (sadece doğal güzellikleri) ülkemiz.

    birçok ülkede yaşadım, onlarca hatta yüzlerce ülkeden insanlarla tanıştım. bir toplumu veya sosyal grubu değerlendirirken onun ortalamasına bakarsınız. doğal olan da budur zaten. eksileri, artıları ölçüp tartıp genel bir kanaate ulaşırsınız. sevgili arkadaşlar şunu ifade etmek isterim türkiye toplumunun ortalaması maalesef ama maalesef çok kötü durumda. ağır bir ifadede bulunmak istemem ama toplumumuz kötücül enerjiden ve negatif duygulardan beslenen, çarpık ilişki ağlarının bireyin gelişimine engel olduğu "kötü" bir toplum. bunu sadece bir seçim sonucuna bağlı olarak ifade etmiyorum. gerçek bir siyaset zemini yok zaten şu anki düzende.

    bütünüyle zehirlenmiş ve çürümüş toplumsal-sosyolojik ortamda siyasi çıkmazlar doğal sonuçtur. birey olmayı veya birey kavramını bencillik olarak algılayıp nesillerini bu şekilde yetiştiren, cahilliğin her yönüyle esir aldığı bir toplumdan bundan sonra ümitvar olmak çok kolay olmasa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın