• 14
    konferans yarı finalleri devam ediyor.

    denver-phoenix (3-2)

    seride 6.maç phoenix ev sahipliğinde oynanacak. phoenix kevin durant-devin booker ikilisinin çok çok iyi oynadığı iki maçı kazandıktan sonra bu ikilinin iyi oynadığı 5.maçı kaybettiler. cris paul'un yokluğunda 3.bir ismi bile çıkarmakta zorlanıyor phoenix. 3.maçı kazanırken çift haneli sayılara ulaşan 3.isim çıkmamıştı. 4.maçta da ancak 1 kişi ulaşabildi. öte yandan denver, jokic'in 53 sayı attığı maçta bile 4 ismi çift hanelere ulaştırabiliyor. genelde de seri boyunca 5 isim sürekli çift hanelere çıktı. phoenix'in denver'ı sadece durant booker ikilisiyle elemesi bence imkansız. denver'ın oyun olarak da git gide seviye yükselttiğini söyliyebiliriz. 4-2 ile bitebilir seri ve dahası nba finali için de batı'da en büyük favori denver şu an.

    gsw-lakers (1-3)

    serinin 2-2'ye gelmesi an meselesiydi ama 4.maçta lonnie walker sahneye çıktı ve son çeyrekte 15 sayı atarak lakers'ı galibiyete taşıdı. 5.maçta benim favorim gsw, çift haneli bir farkla gsw'nin kazanmasını bekliyorum. seriyi ise lakers'ın 4-2 kazanmasını bekliyorum. bu seriden kim gelirse gelsin denver karşısında çok zorlanır.

    boston-philadelphia (2-3)

    konferans yarı finallerinin en keyifli eşleşmesi ve serisi. phila 5.maçı deplasmanda kazanarak seriyi kendi evinde bitirme şansını yakaladı. bu seride en çok göze çarpan şeylerden biri boston'un savunma yapmaması ki savunmasıyla bilinen bir takımlar. tatum da maçlara çok tutuk başlıyor ve sonradan açılıyor ama takım da o ara ritmini kaybetmiş oluyor. tabi bir de james harden mevzusu var. phila'nın kazandığı 3 maçta da başrolde harden vardı. houston yıllarında bile böyle iyi oynadığı maçları yoktu. daha fazla attığı çok maçı olmuştur ama takımı maestro gibi yönetiyor, yetmiyor 40+ falan atıyor. muazzam.

    new york-miami (1-3)

    miami deplasmanda bir maç kazandıktan sonra evindeki 2 maçı rahat geçti. butler yine iyi bir seri geçiriyor. yine de miami işi 5.maçta bitirebilir mi, çok emin değilim. new york'tan bir tepki bekliyorum artık. seri 2-3'e gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın