• 71
    genel olarak bakarsak futbol anlamında iyi bir maç oldu.

    real madrid winner bir takım, tarihin en iyi takımı, bunu da bu tür maçlarda defalarca gösteriyorlar. ilk bölümde top yapan city gibi görünse de öyle bariz bir pozisyon- pozisyonlar bulamadılar.

    demek ki kendilerine karşı biraz iyi defans yapan takımlar oldu mu, gol bulmakta zorlanıyorlar. öve öve bitiremedikleri manchester city takımını bugün gördük.

    1-0'dan sonra ikinci yarının başları 20-25 dk real madrid üstünlüğü ile geçti. bu bölümde elle oynama penaltı için itirazlar da oldu. iki pozisyon da bence sorun yok, ama jack grealish'in pozisyonu bence penaltı idi, verirsin vermezsin o ayrı ama incelenebilirdi. ekrana da yanılmıyorsam bir defa getirdiler.

    carvahal'in grealish'e omuz atmasına takanlar olmuş da, hatırlatalım burası uefa şampiyonlar ligi. türkiye'de fenerin maçlarını izlemiyorsunuz. yok o düştü yere faul, yok haaland'a omuz attılar penaltı, geçelim bunları.

    maçın hemen başında bernardo atılmalıydı, camavinga'ya yaptığı net olarak kırmızı karttı. benzer pozisyonlarda şu 1-2 hafta içinde bakasetas ve irfan can, oynanan maçlarda atıldı. ee arap sermayesi olunca vermiyorlar heralde, bernardo sarılarla bugün 2 kere atılmalıydı. bilmem kaçıncı faulünden sonra verdi hakem sarısını. neyse, geçen yıl veya bir önceki yıl yarı final maçı olabilir hatırlamıyorum, kevin de bruyne tabanıyla millete daldığında yine atmamışlardı. carvahal omuz attı diye çirkeflik başlığı açanlar bunları da bir değerlendirsin bence.

    https://twitter.com/.../1656017569248157697
App Store'dan indirin Google Play'den alın