resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Olympiakos
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1711
    avrupa'da bile olmadığımız sezonda bu kadar para alan bir adamın yorgun olma lüksü yok! geldiğidne de dedim yine diyorum, pahalı oyuncu, yanlış transfer. bakın şimdi demiyorum, ben rashica, icardi isimleri yokken torreira başlığına şimdiye akdarki en iyi ve tek iyi transferimiz dedim.

    yanıldığım tek konu abdülkerim bardakçı oldu. mertesn, mata olmasa da olurdu, hatta yerlerine daha iyileri alınabilirdi, bu adam yerine salih uçan alınsa bu adamdan azını vermezdi, beşiktaş'a azını vermedi de zaten.

    transferde hata olur, her transfer risktir. kaldı ki yanlış transfer desem de mertens'i, mata'yı o kontratlara alabiliyorsan alırsın yani çok sorun değil, anlaşılabilir. ama bu arkadaş alınmamalıydı, tıpkı seferovic gibi.

    bu sözlükte nasıl ki iki haftadır maç başlıklarında okan buruk eleştiriliyorsa ve iki haftadır burada yazarlar oyuncu değişikliği diye kendini yırtıyorsa ve nasıl ki sonunda haklı çıkan yazarlar oluyorsa 2 maçtır işte bazı şeyler böyle apaçık görülüyor aslında.

    son 5 yılda bir tane falcao maçı izlememiş adam falcao falcao diye entryler girerken benimle dalga geçen vardı ben ''şu an avrup'nın en iyi 10 golcüsü arasında falan değil'' dediğimde. gelmeden dedim bunu, geldiğinde gördük falcao'yu. bazı şeyler gözüküyor; seferoviç gözüküyordu, yanlış transferdi ve bu adam da öyle.

    kötü oyuncu demiyorum ama çok belli bir oyuncu, belli bir sistemde iş yapacak, düzen dışına çıkıldığında kaybolacak bir oyuncu. ben orada torreira benzeri bir adam isterdim. tekrar söylüyorum transferde yanlış olabilir ya da doğru transfer yaparsın ama tutmayabilir... sonuç olarak zorlamanın alemi yok, seneye mümkünse değiştirelim kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın