• 16
    perhiz-lahana turşusu ikilemini yaşamakta olan sözlük.

    her ne kadar bu başlık altında gayet makul bir eleştiri çerçevesi çiziliyor olsa da, haftanın en beğenilen entryleri olarak zirveye taşınanlar, sözlüğün bu konudaki duruşunu, malesef, ortaya koyuyor.

    kişisel olarak ben artık rijkaard eleştirisini bırakma niyetlisiyim. çünkü söylediklerime yanıt alamadım ve alamıyorum. "aklı uyuşmuş" , "gerizekalı", "galatasaraylı olmama" gibi onlarca hakarete uğrayan kişi olarak söylemek isterim ki, sadece 2 (yazıyla iki) entry dışında rijkaard eleştirisine içerikle yanıt veren entry yazılmadı bu sözlükte.

    ben artık rijkaard'ında değilim olayın. ancak rijkaard konusu üzerinden dönen tartışmalardaki ironik çarpıklıklar artık sinir bozmaya, mide bulandırmaya başladı.

    eleştirenler "usturpsuz", eleştirenlere had bildirenler(!) aslan parçası !
    gözünüzü kapatınca gece olmuyor malesef. usturubun onda birini benim gibi vatan hainlerine(!) haddini bildiren yiğitler(!) de göstersin. yok, sin-kaflı yazınca, karşımdakine "aptal,salak,gerizekalı" yazınca daha havalı olduğu sanrısına tüm sözlük iştirak ediyorsa, biz de basalım kalayı bundan sonra.

    rijkaard'ı aştı artık olay. "vaaay rijkaard'ı hiçbişey aşamaz, vurun" seslerini duyar gibiyim. ama aştı. rijkaard'ı tartışma öznesi yapmaya devam etmeyeceğim. ama eğer kapasitesi ve nezaketi yeterli olan gönüllüler varsa konuşabilirim. insan gibi tabii ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın