• 107
    bu haftaya kadar fenerbahçe'den puan beklentisi içindeydim ki bu normal. kendi işimize bakmamız yeterli ama bunlar potada olmasalar bile puan kaybetmelerini isterim.

    artık bizim maçlar dışında hiç oralı değilim. 4 adet 90 dakika var önümüzde ve bu maç onların ilki. 4'ünü de kazandığımız vakit şampiyon oluyoruz. bir nevi uefa kupası çeyrek final maçında mallorca'yı ağırladığımız maç gibi. o maçla beraber kupa için 4 maçımız kalmıştı. finale kalırsak rakip kim olursa olsun kazanacaktık ve çok şükür kazandık. nasıl ki o serüvende rakiplerin maçlarına bakmadıysak şimde de bakmayacağız ve tüm enerjimizi kendimize vereceğiz. konsante dağıtmaya gerek yok.

    şu maçı aldığımız vakit önümüz çok açık. aslında zor maç değil. hatta birkaç hafta önce 6 attığımız kayseri maçı kadar zor da değil ama işte bunlar artık final maçları. gol ile sonuçlanacak hataya yer yok. yapılacaksa da en fazla 1 tane yapılmalı. allah'ın izniyle kazanırsak bjk maçının tüm negatifligi kaybolacak. son maça da 3 puandan fazla önde gireceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın