• 886
    2023-2024 sezonunda komple değiştirilmelidir. bu, mevcut oyuncuların kötü ya da kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. fakat görevlendirmelerde sıkıntı yaşanıyor. oliveira, torreira ve mertens'in 3'ü de birbirinden değerli fakat bence 3'ü aynı anda bizden başka hiçbir yerde oynamaz. biz de etiketlerine bakıp oynatıyoruz zaten.

    oliveira ile torreira'dan merkez ikili oluşturuyorsan kanatların da merkez özellikli olması gerekiyor. melo-selçuk ikilisine özenilmiş bu kurguda. bu ikilinin sağ ve solunda engin ve emre vardı, bu detay unutulmuş. emre-selçuk-melo-engin 4'lü orta sahası kolay kolay geçiş yemezdi. ki bunun yanında beklerden biri stoper kırması hakan balta idi. şimdi her iki beki de uçurtmalardan oluşturmaya çalışıyoruz. o da sıkıntı.

    hücum hattına gelince icardi'ye laf edeni carparlar. aslında mertens'in orta sahaya yaklaşması da benzeşiyor necati'nin 2012'de yaptıklarına ama necati'nin skor katkısı çok daha fazla idi. mertens'in oynadığı role bakarsan senede en az 13-14 tane atması 6-7 tane de attırması lazım. mertens'in enerjisi bu ikisini yapmaya yetmiyor.

    hasılı hem ileri ikiliden yeteri kadar defansif destek gelmiyor. hem kanatlar top rakipteyken merkezi desteklemiyor hem de beklerin savunma bilgisi zayıf. ya bu 6 oyuncuyu değiştireceğiz ya da sadece merkezi. karar ekonomimize kalmış.

    ben olsam orta sahayı baştan kurarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın