• 32900
    genel olarak bir performans düşüklüğü var takımda ve hocada. ancak alarm verecek düzeyde bir düşüklük değil. yalnızca hocanın birtakım yeni denemelerden vazgeçmesi gerek. 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçında örneğin, şunu tekrar gördük; bu takım kapanıp bekleyemez. 1-0'ı korumaya çalışmamalıyız. bu takım top oynamalı. oynanan oyun elbette değişebilir ancak "rakibi üstüne çek ve hızlı çık" olmadığı kesin. bu takımın stoperleri de dahil hepsi hücum futbolu oynaması gereken topçular. üstelik orta sahanda dinamizm eksikliği varken savunma yapmak imkansız.

    yine beşiktaş maçında ilk 20 dakika iyi olmamızın ve ilk golü bulmamızın sebebi kendi oyunumuzu oynamaya çalışmamızdır. daha sonrasında geri çekildiğimizden ötürü bütün futbolcularımız düştü ve rakip + taraftarı cesaretlendi. bunun dışında hoca özelinde maça reaksiyon göstermede çok yavaş. üst üste ataklar yedin, oyuncu değiştirmen lazım, hazırladın topçuları, değiştir artık? hala daha izliyor ve en sonunda golü yiyoruz.

    dediğim gibi s.o.s verecek durumda değiliz. bir önceki hafta karagümrük maçında da puan kaybettik ama totale bakarsak iyi oynadık. orada da sorun takımın bir süre çok ciddiyetsiz olması. kupa maçında bütün maç ciddiyetsiz olduğumuzdan elendik. şampiyon henüz olmadık, umarım topçular da bunun farkına varır. bundan sonraki maçlarda daha ciddi olmalıyız. biz ciddiyetle top oynadığımızda başakşehir'e 7 attık, fenerbahçe maçında 1-0'a yatmadık, bulabildiğimiz takıma kamyonla gol attık. çünkü 90 dakikayı aynı ciddiyetle oynuyorduk. bundan sonra yapılması gereken de bu.

    şu zamana kadar, iyi bir oyunla, bu hoca ve bu topçular getirdi. bunu şampiyonluk ile taçlandıracak olan da yine kendileri. ben takıma ve hocaya güveniyorum. hatalarından ders çıkarabildiklerini düşünüyorum. o sebeple bundan sonra parolamız şu olmalıdır; konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın