• 80
    muhtemelen kadroda revizyona gideceğimiz maç.

    böyle yorumları hiç sevmem. herkes bir 11 yapsa yüzlerce farklı 11 çıkar. ancak bir taraftar olarak görüşümü yazmak istedim. özellikle deprem arasından sonraki maçları göz önünde bulundurarak mertens yerine zaniolo, adekugbe yerine dubois ya da kazımcan, muslera yerine de okan ile çıkmamız daha doğru olur gibi görünüyor.

    muslera aşırı formsuz. hani pes oynarken oyuncu formları random seçildiğinde bazı futbolcuların oku aşağı gösterir ya muslera şu an o durumda. kaleye gelen her top gol olmaya başladı. canımızı çok acıtan depremin hemen öncesinde sakatlandığında ne şanslı takım galatasaray deprem arasında iyileşecek vs. diye yorumlar olmuştu. görüldüğü gibi neyin ne olacağı belli olmuyor. üç beş maç yedek kalması muslera'nın efsaneliğinden bir şey eksiltmez. önümüzdeki sezon da formunu bulursa kaldığı yerden devam eder.

    mertens'ten ise bjk maçında çok umutluydum ama hayalet gibi gezdi. şu an yerine çok daha diri durumdaki zaniolo formayı hak ediyor. skor katkısı açısından bakarsak da birim dakikaya vurursak zaniolo açık ara önde.

    adekubge için defalarca yorum yaptım. oynamaya devam etmesi çok net şampiyonluğu tehlikeye atar.

    bize o gün bir saniye dahi motivasyonunu kaybetmeyecek 11 tane aç adam gerek. agresif tribün önünde baskılı futbol ile 3 puana ulaşacağımıza inanıyorum. başarılar aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın