• 32893
    tarihe geçen bir seri yapmasına rağmen puan farkını rakibin kollanması dolayısıyla açamadığı için mental kırılmalar yaşayan takım. normal şartlarda 10 puan önde olmalıydık şu an. deprem sonrası süreçte bile fenerin son dakikalarda hakem ittirmesiyle 3 puan aldığı minimum 2 3 maçı var.

    şunu da unutmamak lazım. 14 maçlık serinin başında biz 6 puan gerideydik sanırım. bu kadar geriden gelip 6 puan öne geçtik. karagümrük maçı saçmalığı olmasaydı puan farkı 5 olacaktı ve çok daha rahat durumda olacaktık.

    manipülasyon yapan bazı siteler şu an fenerin puanını bizimle eşit gösteriyor. tescil edilmeyen 3 puanlarını ekliyorlar, ki o puanın tescil edileceği gün bizim iç sahada sivas maçımız var. bunu yapmalarının tek sebebi bizi germek.

    beşiktaş maçı öncesi de söyledim, fener giresun ve trabzon maçlarından birinde puan bırakacak, başakşehir'i yendiğimiz anda fener maçına şampiyon çıkarız. bu takım istanbulspor'a ankaragücü'ne ve iç sahada sivas' a puan bırakacak takım değil. en kritik maçımız başakşehir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın