• 32888
    taraftarimizin kendilerine olan guveni ve inanincini gordukce iyi bile buraya kadar gelmis dedigim takim.

    agir olacak belki ama haftalardir berbat futbolla 6 puan gerimizden gelen fb taraftari bile takimina bizden daha cok guvenip inanmistir.
    uzulerek soyluyorum taraftarimizin cok buyuk kismi tamamen skor-iyi gun taraftarina evrilmis durumda.
    madem kimse inanmiyor sampiyonluga biz de birakalim mucadeleyi dese oyuncular, bunu yapmaya hakkiniz yok diyemem.

    su oyunun bir rakibe karsi oynandigina, yonetimden teknik ekibe, ilk 11'den kulubeye tamamen sifirlanarak girmis bir takimin mutlaka zorluklar yasayacagina inanmayan bunu kabul etmeyen cok buyuk bir kesim var.

    son yillarda sosyal medyada olusan ve gun gectikce buyuyen bir toksik kitle var. neyseki maca gelen kitle bu öldük bittik yandik gitti sampiyonluk vs kafasina girmeden destegini veriyor.
    k.gumruk macinin devre arasinda burada ve sosyal medyada yazilanlara inanamamistim. neyseki maca gidenler bir saniye bile umudunu kesmemisti takimdan ve beraberligi kurtarmistik.

    bu takimin hala en kaliteli ve en iyi oynayan takim oldugunu düşünüyorum. kendi taraftarinin bile inanmadigi bir sampiyonlugu da kazanacagina dair en ufak bir suphem yok.

    basak-istanbul-sivas-a.gucu maclarini kazanip son maca 3-0 in avantajiyla cikacagiz. taraftar-camia gectim destek vermeyi, tek vucut olmayı, kostek olmasin yeterli bu surecte.
    kalani oyuncular-teknip ekip halledecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın