• 32887
    22-23 için hakkında yazılan "sezon başı size son 5 maç 3 puan fark + ikili averaj deseler kabul etmeyecek miydiniz?.." ve "lig yeniden başlıyor" gibi argümanları çok yanlış buluyorum.

    sezonun gidişatına bakıyorum ve şu anki durumdan çok daha rahat olabileceğimizi görünce memnun olamıyorum. çünkü bizim hiç tökezleme şansımız yok. rakip çok şaibeli bir şekilde bu noktaya geldi, çoktan tur atmıştık.

    tarihi seri yaptığımız ve oyun gücümüzün çok iyi olduğu sezonun psikolojik olarak buraya kadar uzaması takımı olumsuz etkiledi. karagümrük ve bjk maçında çok kötü kırılmalar yaşadık. ders alınmayan bireysel hatalar konsantrasyon eksikliğinin göstergesi. yani burada yapılan sinerji bir yere kadar çünkü muslera'da o konsantrasyon yoksa yüzbinlerce taraftarın konsantrasyonu bir işe yaramaz.

    yazdıklarım şampiyonluğa inanmamak değil ama gerçekçi olmakta fayda var. momentumun kime dönüp dönmediğini henüz bilmiyoruz. başakşehir maçında göstereceğimiz reaksiyon ve disiplin bunu belli eder.

    tek umudum takımın öne geçtiğinde artık bu kadar laubali davranma ve maçı bitirdik havasına girme konusunda acı bir ders alması. ha biz sürekli söylüyoruz da takım o dersi aldı mı bilmiyoruz...

    bize karşı ayrı bir hırs, çirkeflik ve oyunu soğutma tarzıyla oynayacak, 1 tane de kümede kalma mücadelesi verecek 4 takım var. ve son maçta futbol olarak bir hiç olsa da tamamen gözü dönmüş, her türlü günahı işleyecek ahlaksız bir düşman var karşımızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın