resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14252
    5+ yıllık sevgiliden ayrılma tecrübesi olan yazarlarımız birazdan söyleyeceklerimi iyi bilirler.

    ayrılıktan birkaç yıl önce sonu gelmez kavgalar başlar. görünürde ufacık şeylerden dev gibi kavgalar çıkar. eski defterler hep açılır, bu sefer kapattık dersin yine açılır. sonra taraflardan biri ayrılığı dillendirmeye başlar. biraz ayrı kalalım, ara verelim gibi sözde ara verme istekleri yükselir. fena fikir gibi de görünmez başta. bazen kısa uzak kalmalar denenir. eski güzel günler anımsanır, özlemler duyulur. ama iki taraf da içten içe ölü bir ilişkiyi sürüklediklerini bilir.

    çoğu zaman, yapacak bir şey yoktur artık, ilişki ömrünü tamamlamıştır. sonra toksikleşme süreci başlar. artık iki taraf da kavgalarda diğerine maksimum acı verecek sözleri söyler, tavırları sergiler. sonunda, tamamen ayrılmaya ilk gücü yeten işi bitirir. henüz hazır olmayan acı çeker.

    ben muslera ve galatasaray taraftarı ilişkisine baktığımda artık toksikleşme sürecine girdiğimizi görüyorum. eski güzel günlerin hatıraları hafızalardaki yerinde eskisi kadar güclü durmuyor artık. yerlerini kötü anılar almaya başlıyor. iki tarafın da birbirine verebileceği daha fazla mutluluk yok.

    o yüzden, bu iş daha fazla uzarsa ayrılık daha çirkin olur. bu sezon son olmalı. muslera yaşlandı artık. kafasını veremiyor eskisi gibi. bizim de tahamülümüz azalıyor. her hatadan sonra daha çok yükleniyoruz. genç bir kaleci alalım, muslera sözleşmesini bizde bitirsin, seneye bir şampiyonluk daha yaşasın. ama o genç kaleci oynaya oynaya pişsin ve muslera ülkesine döndüğünde ne onun hatırası acılaşmış olsun ne de biz muslera sonrası karanlık dönemi yaşayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın