resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14248
    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçında yediğimiz ikinci golde hiçbir hatasını göremiyorum. ilk yarıda skor 1-0 olduktan sonra rakip her pres yaptığında topu ileri diktiğimiz için bjk maça ortak oldu. ikinci yarıda takım tekrar yerden pas yaparak oyun kurmaya başladı, muhtemelen devre arasında hoca takımı bu konuda uyardı ve sakin olun, kısa pasla çıkmaya devam edin dedi. bu birinci unsur.

    ikinci sebebe gelirsek sergio musleradan gelen pası aldığı anda yakın markaj altında değil. eğer musleradan "pas vereceğim oyuncu topu aldıktan sonra pres yiyip topu kaybedebilir" diye düşünürse kalecinin yerden pas vermesi imkansız hale gelir, çünkü gölge pres altındaki her oyuncu birkaç saniye içinde yoğun prese maruz kalabilir. bu mantıkla kalecinin her aldığı topu bam güm ileri dikmesi gerekir, siz de oyun planınızın arkasından el-fatiha okursunuz. bu ikinci unsur.

    haydi muslera'nın hatalı pas verdiğini varsayalım. böyle bir ihtimalde bile, bir ortasaha oyuncusu topu kontrolüne almışsa mutlaka etrafını kontrol etmelidir. ayağında top varken otobüs bekler gibi bekleyip arkasından gelen oyuncuya kaptırma hakkı yoktur. ortasaha oyuncusu birinci bölgede kendi cezasahasının önünde ekstra dikkatli olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın