resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6108
    galatasaray'a uzun yıllardır gördüğümüz en güçlü ve en modern takım oyununu oynatan hocamıza bir maçta "seviyesi bu kadar" falan deniyorsa gerçekten bırakalım bu işi. 2014'ten beri şampiyon olamayan fenerbahçe taraftarının psikolojisinin bozuk olmasını ve oraya buraya saldırmasını anlıyorum da bizim taraftarın bu şampiyonluğa açlığını ve psikolojisinin hemen bozulmasını anlamıyorum. sezon sonu şampiyon olamasak bile genç, gelişime açık ve iyi bir hocamız var. umarım sahip çıkarız kendisine. şu ana kadar yaptığı işleri bir alman hoca yapsa kimse bu şekilde seviyesini sorgulamaya falan cüret edemezdi.

    maçta ikinci yarıya aynı takımla çıkması bence de riskliydi ancak ilk yarı özellikle attığımız gole kadar her şey istediği gibi gitmişti. devre arası futbolcularla konuşup tekrardan konsantrasyonlarını yükselterek ikinci yarıya başlamak istemiş olabilir. bu alınabilir bir riskti bence. ikinci yarıda da oyuncu değişikliklerinde sanıldığı kadar geç kalmadı. çok kısa sürede çok fazla pozisyon verdik ve kenarda midstjö ve berkan girmeye hazırlanırken muslera-oliveira işbirliğiyle saçma sapan bir gol yedik gerçekten.

    son bir ekleme: sezon sonu fenerbahçe'yi farklı yenip şampiyon olarak seviyesini herkese göstereceğine inandığım hocamızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın