• 32819
    maçı kaybettik ve dolayısı ile bu akşam sözlükte takılmanın hiç gereği yok, yazıp gideceğim, tepkiler gelsin.

    sorun abedugbe, mertens falan değil 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçında. bir takımda herkes kötü oynuyorsa senin oyun planında bir sorun vardır ya da o maç özelinde rakip seni iyi bozmuştur, kendi oyununu sana kabul ettirmiştir ve sen de kötü gözükmüşsündür.

    allah aşkınıza şu maçta bir bakalım; sol bekte çok eleştirilen abekugbe olmasına rağmen ilk yarıda duran toptan yediğin gol hariç kalende sadece 1 tane pozisyon görmüşsün. duran topta rakip stoperi orta saha oyuncun savunuyor. ya hiç mi çalışmadın buna, bu eşleşme nasıl oldu? o golü yemesen çünkü, devreye 1 0 girsen ve şu sözlükte en aykırı fikirde olan yazarların dahi bu maç özelinde ortak noktada buluştuğu oliveira, mertens ikilisini oyundan çıkarsan yerine ne alırsan al şu maçı büyük ihtimal kazanacaksın.

    istediğin kadroyu kur, takımın işlemiyorsa bir anlamı yoktur, neden işlemediğini de maç özelinde ya da sezon genelinde çözmesi gereken hocadır. okan buruk bu maç özelinde çözemedi. beşiktaş var ya hücumda bir şey oynamadı. santraforlarını kanatlara gönderip topu onlara atıp böyle yerleşti sahana ve buna bile çözüm üretemedin.

    ya maç 1 0 olmuş, mertens savunma anlamında da sahada yok ki zaten hücum olarak ben yetersiz buluyorum ve istatistikleri de yetersiz zaten o bölge için, al mertens'i oyundan, barış alper'i at forvet arkasına ama forvet arkası oynatma, beşiktaş stoperleri arkasına kaçırsın onu icardi. vallahi çok basit bu plan işe yarayacaktı bugün denesen. biten maçta sonra konuşmak kolay da maç kötü gitmiyordu ki, duran top golü yiyene kadar tam da olması gerektiği gibi gidiyordu. golden sonra baskı yedin ki derbidir bu, olabilir. hadi devre arasında da konuştun, oyuncular seni ya da sen onları ikna ettin ve aynen çıktın sahaya. yahu kötü gidiyor işte maç değiştirsene şu oyuncuları.

    hadi değiştirmedin ve golü yedin. ulan bari yine değiştirme de hocanın bir bildiği var diyelim. madem sen de memnun değilsin tüm sözlük gibi oliveira ve mertens'ten o zaman gole kadar niye bekliyorsun ki...

    edit: hatalı bir yorumum var, özeti izlerken fark ettim. yediğimiz ilk golde kornerde adam adama savunma yapmıyoruz, stoperlerimizin ikisi de boşta. asıl hata abdülkerim'de. kimseyi tutmadığı halde kafa topuda çıkıp ıska geçiyor. o topa vurması lazımdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın