• 551
    adekugbe ve oliveira bireysel olarak takım seviyesinin epey altında performans gösterdi. adekugbe olayın farkında değil gibi duruyor sahada. çok fazla kademe hatası yapması hem kerem'i hem abdülkerim'i ekstra zora soktu. beşiktaş'ın oyun planı topu kanatlara aktarıp yay çevresine sert toplar ya da ortalardan ibaret olunca adekugbe'nin kötü performansı bazı anlarda zor duruma düşürdü takımı. oliveira fiziksel olarak sıkıntı yaşadığı gibi zihinsel olarakta çok yavaş hareket ediyor, ayağından topu çabuk çıkarabilse net pozisyonlara dönüşebilecek anlar vardı. mertens'in hareketsizliği de oyunu kurmada problem yaşattı.
    1-0'a kadar gayet iyiydik fakat 1-1'den sonra çok fazla sindik. beşiktaş beraberliği bulunca özgüvenli şekilde gelmeye başladı üstümüze. 4-4-2 ile basmaktan vazgeçmek gerekiyor çünkü arka tarafta kaybedilen sayısal üstünlük oyuncuları zorluyor, mertens ve icardi çok kolay oyundan düşüyorlar ve çok önde kalıyorlar.
    yediğimiz gol çok ucuz. devreye önde girebilsek belki de savunma arkası boşluklarını çok daha fazla bulacağımız ikinci yarıyı oynayacaktık. kurguyu değiştirecek değişiklikler riskine girer mi okan hoca bilemiyorum. mesela midtjsö ile üçlü ortasaha ya da berkan'ı oyuna sokmak gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın