• 300
    van persie, nani, meireles, kjaer, sow, fernandao, stoch, de souza, bruno alves, caner erkin, volkan demirel, diego ribas, krasic gibi 2022-2023 sezonunu kadrosunun cok cok ustunde bir kaliteye sahip takimla fenerbahce'nin ligin bitimine 2 hafta kala basaksehir'e yenilip, sampiyonlugu kaybettigi sezondur.

    öyle ki, 5 puan farkla son 4 haftaya giren besiktas, akhisar deplasmaninda (burasi cokomelli) 3-3 berabere kalmis ve herkes sampiyonlugu kaybedecegini dusunmustu, cunku sondan ikinci hafta galatasaray deplasmanina cikacakti bjk. fenerbahce de trabzonspor'u deplasmanda resmen ezip gecmis ve 4-0'lik bir galibiyetle puan farkini 2'ye dusurmustu. devam eden haftada besiktas kayseri'ye kendi sahasinda 4, fenerbahce antep'e yine kendi sahasinda 3 atip, yolcu etmisti.

    dananin kuyrugunun kopacagi haftaya gelindiginde, besiktas'in galatasaray deplasmaninda puan kaybi fenerbahce'yi sampiyon yapiyordu. inanilmaz gergin gecen mac tam 76 dakika boyunca 0-0 devam etti, besiktas inanilmaz goller kacirmasina ragmen mario gomez'in golu besiktas'a galibiyeti getirdi.

    https://www.youtube.com/watch?v=zLYpkdX3DNk

    fenerbahce ise basaksehir karsinda maci 2-1 kaybetmisti. hatta mac 2-0 iken van persie gibi bir golcu penalti kacirmis ve fener golu 80nci dakikada ancak bulabilmisti. bu maglubiyet besiktas'in puan farkini 6'ya cikarmasina ve devamindaki hafta osmanlispor'u da yenerek sampiyonlugunu ilan etmesine neden oldu. fenernahce ise kendi sahasinda bombos tribunler önunde 2-1 kazandi.

    https://beinsports.com.tr/...fenerbahce-mac-ozeti

    kisacasi fenerbahce finallerin takimi hicbir zaman olmadi. hicbir zaman da olamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın