• 32758
    dünyada hiç bir takım tüm lig maçlarını kazanarak şampiyon olmamıştır. olağanüstü bir performans ile şu haftalarda gayri resmi şampiyon olması gerekirken rakibi ile kıyaslandığında lehte ve aleyhde hatalar ile puan farkının daha da açılması engellenmiştir. normal şartlar altında 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçıdaki beraberlikle puan farkının fenerbahçenin* yarın olası galibiyetinde dahi 8-10 civarında olması gerekiyordu.

    bu saatten sonra hakem vs. konuşacak durumda değiliz. futbolda her şey o olur ayrı. ancak kalan haftalarda kolay kolay puan kaybetmeyeceğimizi, kaybetsek dahi şampiyon olacağımızı düşünüyorum. hadi biz kaybettik. fb stres altında değil mi? tüm maçlarını kazanacak mı? şampiyonluk böyledir. kolayca gelmez.

    olumsuz senaryoda dahi bu takım bu sene benim gönlümde şampiyondur. son yılların en dominant takımıdır, muazzam bir puan ortalaması ile ilerlemektedir. hak ettiği şampiyonluğu da alacaktır. şampiyonluk tabi ki istiyoruz da en az o kadar şampiyonlar ligini de istiyoruz. avrupa'nın devlerine kafa tutmayı ve orada ses getirmeyi özledik.

    haydi aslanlar. gösterin gücünüzü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın