• 32749
    2022-2023 sezonunun kalan maçları içerisinde, beşiktaş maçı hariç en iyi hücum eden takıma karşı maçını bitirmiş takımdır.

    23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı'nda ileride ne yapması gerektiğini bilen, pozisyon almasını bilen ve top tutabilen takım ile oynadık. geriye kalan hiçbir takımın defansta bizi bu kadar zorlayacağını sanmıyorum. bu maçta hem saçma hatalar hem de biraz şanssızlık yüzünden 2 puan bıraktık. her olumsuzluğa rağmen icardi penaltıyı gole çevirse bu maç bile 2 farklı mağlubiyetten dönerdi. defanslarını küçümsüyoruz ama hücumları gerçekten iyi bir ekip vardı karşımızda. zaten forvetleri bizim oyuncumuz diagne, diğer oyuncuları borini. her ikisi de bizim takım da süre alabilecek oyuncular. çok hızlı top çevirdiler ve bizi zor durumda bıraktılar. ancak o ikinci golü yemesek böyle bir sonuç da olmazdı.

    kalan maçlar artık çok zor geçecek. ancak dediğim gibi bjk hariç hiçbiri defansımızı bu kadar zorlayacak ekipler değiller. ha yine gol yiyebiliriz elbet orası işin doğasında var. savunmaları iyi yaparlar orası da ayrı ama bizim sorunumuz gol atamamak değil. rakip ne kadar kapanırsa kapansın bir maçta 3 gol bile atmamız şaşırtmaz.

    ne olursa olsun bugün kendi evimizde yenilmemek önemliydi. kazanmamız şarttı ama maç öyle bir hale geldi ki beraberlik psikolojiyi kurtardı.

    ben başaracağımıza eminim. son maça 3 puan geride bile girsek hakemler ibnelik yapmadığı sürece fenerbahçe bu oyunu ile o sahadan çıkamaz. böyle bir senaryo zaten gerçekleşmez; o maça en az 4 puan önde gireriz. bizim kalan maçlarımız ile fener'in kalan maçları arasında bayağı fark var. açıkçası bitime bu kadar az kalmışken sivas, giresun deplasmanlarına gitmek ve trabzon ile iç sahada oynamak istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın