• 25
    bu maçı düşünmeden önce maç maç gittiğimiz içim karagümrük engelini geçmeliyiz. her maç zordur. basit maç yoktur. hiçbir maça garanti gözüyle bakmamalıyız. karagümrük maçını 3 puanla kapatırsak bu maç için planlar yapabiliriz
    (bkz: 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı)

    bu maça gelecek olursak, açıkçası duran toptan falan gol yemezsek beşiktaş'ın gol atabileceğini düşünmüyorum. ama bunun haricinde tabi ki tam kadro çıkmamız gerekiyor. hele oliveira cezalı olursa büyük sıkıntıya düşeriz. çünkü kadromuz domino taşı gibi birini çıkardın mı sistem kolay kolay işlemez. oliveira böyle topçu işte. tam kadro çıktığımızı varsayıyorum. eskiden oyuncularımız deplasmanlardaki atmosferlerden çok etkilenirlerdi. ama bu sezonki topçularımız öyle profesyonel ki çıkıyor takır takır toplarını oynuyorlar.

    okan buruk bana naggelsman havası veriyor. vardır okan hocanın bir planı diyorum her maçta. maç içerisinde taktik analizi yaptığınız zaman oyuncularımızın ezbere oynamadığını her hareketi her pası ve her koşuşu antrenmanlarda çalışılmış hissiyatı veriyor bana. dolayısıyla bu maçta da okan buruk beşiktaş'a özel bir plan çıkaracaktır. ben kaybedeceğimizi düşünmüyorum. beraberlikte gayet güzel bir sonuç. malum takım ittirilmese fişi çoktan çekip bu maça rahat çıkacaktık. yine rahatız ama en kötü beraberlik almalıyız. mağlubiyet bizim için tatsız olur. ittirilen takımın puan kaybetmesi gerekiyor ki bize mağlubiyet çok fazla koymasın. ben kazanma olasılığımızın da yüksek olduğunu düşünüyorum. %55 beraberlik %45 galibiyet diyorum. mağlubiyetimize ihtimal vermiyorum. hayırlısı olsun açıp zevkli bir maç izleyeceğiz. nasıl oynayacağımızı da merak ediyorum. umarım galibiyet olur. bu maç öncesinde de umarım rakibimiz sivas maçında takılır.

    parola belli

    inna fetehna leke fethan mubina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın