resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5938
    sezon başı yalan yok kendisi yerine marco rose ismini daha çok istiyordum. okan hoca kötü falan vs diye düşündüğümden değil geçen sezon üzerine gelen yıkım sebebiyle takımın kadro yapısı itibariyle alman ekolü ve rose hocayı çok beğenmem sebebiyle bu tercih yapılsın taraftarıydım. nitekim marco rose şu an leipzig başında gayet iyi performans sergiliyor orası ayrı bir konu.
    (bkz: marco rose)

    sonrasında okan hoca imzayı atınca bütün desteğimizi vermemiz ve sabır göstermemiz gerektiğini yazmıştım. bugün gelinen noktada kadro oldukça revize oldu okan hoca hem kendisini hem ekibini oldukça güncelledi vs.. gayet iyi bir noktadayız.
    okan hocanın en büyük artılarından bazıları özlediğimiz dikine oynayan, kaleyi bol bol deneyen ve rakibi pres ile hataya sürekleyip boğan bir futbol bizlere izletiyor olmasıdır.
    diğer büyük artısına gelince takımdaki hemen hemen bütün futbolculardan gayet iyi katkı alması ve az süre alan futbolcuları bile küstürmeden takım içinde tutmasıdır. çok güzel bir kimya oluştu ve herkes görevini ve yerini çok iyi bilerek hareket ediyor. hocanın yıldız oyuncuları sıkmadan onları rahat bırakması da ayrı bir yetenek tabi.

    belki marco rose gelseydi icardi bu kadar rahat olamayacak ve sıkılarak bu performansı veremeceyecekti. okan hoca ayrıca hata yaptığı maçlardan bile ders çıkartarak bir sonraki maçta hatalarını düzeltmesi yine benim adıma pozitif taraflardandır.

    sezon sonu oldu da şampiyon olamadık diyelim. hayat bu belki 1 ay içerisinde her şey tam tersine dönecek bilemiyoruz ama okan hoca her şartta önümüzdeki sene bu takımın başında olmalıdır. hoca başakşehirle şampiyon olduktan sonraki sene şampiyonlar liginde iyiydi ama sonrasında çok büyük düşüş yaşamış ve oyuncularla arasında büyük problemler çıkmıştı.

    yakın zamanda okan hocanın 'başakşehirde şampiyon olduktan sonra sonraki sene yapılanlardan büyük ders aldım artık ona göre nasıl davranmam gerektiğini biliyorum' açıklaması yine hatalarından dersler çıkardığını önümüze sunuyor.

    umarım bizimle çok başarılı ve uzun bir kariyeri olur. hocadan her sene şampiyonluk beklemiyorum ama bize özlediğimiz galatasaray takımını sahadaki o futbolu hep önümüze sunacağını bildiğim için uzun seneler kalmasını istiyorum.
    yıllardır fatih terim hep gitti geldi keşke uzun seneler bizi çalıştırsaydı her şey başka olur sözünü artık okan buruk üzerinden sözde değil eylemsel şekilde devam ettirelim istiyorum.

    umarım bize çok güzel şeyler yaşatırsın. bu sene gösterdiğin müthiş perfosmans için sezon sonu sonuç ne olursa olsun teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın