• 24
    karagümrük maçında 3 puan aldığımız takdirde vodafone park deplasmanından 1 puan almak gayet iyi bir sonuç olacaktır.
    (bkz: 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı)

    topu beşiktaşa verip savunmamızı doğru kurabilirsek rakibin verdiği açıklardan rakip kalede bol pozisyona girmemiz bile mümkün. okan hoca ve takım çok fazla gaza gelmeden sürekli hücum diye rakibin üzerine gitmezse ortada olan bir maç bizim işimize oldukça gelecektir.
    fener deplasmanında beşiktaşın kazanmasındaki en büyük unsurlardan biri fener savunmasının dağınık olması diğeri ise fenerin çok fazla hücum mantığıyla saldırdığı için beşiktaşın arkada bulduğu boşlukları oldukça iyi değerlendirmesiydi.

    biz sahaya rahat, konsantre ve özgüvenli çıkalım haddimizi bilerek doğru konumlanarak avını bekleyen aslan gibi zamanımızı bekleyelim gerisi çorap söküğü gibi gelir. bir puan bizim için oldukça iyi sonuç bırakın beşiktaş üç puanı düşünsün.

    biz karagümrük, beşiktaş, başakşehir ve istanbulspor maçlarından 10 puan çıkardığımız takdirde zaten şampiyonluk turuna çıkmış oluyoruz.

    o yüzden maç maç gidelim şu an bizim için en önemlisi karagümrük maçında bir kazaya uğramamak sonrasında vodafone parkta puan alabilmek dönüşünde de başakşehiri içeride taraftar desteğiyle boğup kazanmak. bunlar yaşansın istanbulspor maçında gelişen duruma göre bir analiz yapılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın