• 32635
    son haftalarda takım üzerinde baskı kurulması isteniyor. o yüzden sürekli algı yönetimi yapılıyor. okan hoca'nın ve futbolcuların panikte olduğu söyleniyor. hatta ahmet ercanlar denen satılık kalem de en son yönetimin yerli bir hoca ile görüştüğünü, okan hoca'ya güvenilmediğini anlatıyor.

    herhangi bir şekilde akla mantığa uygun olmayan şeyler bile söylendi. bütün bunları bizim takımımızın moralini düşürmek için yapıldığı belli. bi türlü puan farkını azaltamadılar. üstüne kendileri de iyi oynamıyor. çünkü futbol her şey. basketbol voleybol vs gibi alanlarda avrupa'dan kupa getirmelerine rağmen futboldaki başarı gibi tatmin etmiyor.

    oysa ki herkesin bildiği bi şey var. galatasaray sadece uzun maraton yarışmacısı değil aynı zamanda final takımıdır. taraftarlarımıza sesleniyorum. rakibimizden iki puan geride olduğumuzu varsayalım. herkes şampiyonuz der. çünkü sezon sonuna kadar rakibimiz puan kaybeder, kaybetmese bile evimizde alırız şampiyonluğu.

    şimdi ise hata şansımız olmasına rağmen rakibimizin algılarına kulak veriyoruz. kaç haftadır çok kötü oynayan, gazetelerin bile çekirge yine sıçradı yazdığı bir takıma şans vermemiz mümkün değil.

    önümüzde karagümrük maçı var. çok önemli. aynı oyun yapısı ile devam ettiğimiz sürece karagümrük cevap veremez. burdan alacağımız üç puan ile derbiye çıkacağız. getireceği özgüven bizi rahatlatacaktır.

    okan hoca ne büyük takımdan ne de deplasmandan çekinmedi şimdiye kadar. eski fatih hoca'nın cesareti var. takımımız bundan sonra evimizdeki derbiye kadar kolay kolay puan kaybına uğramaz. çünkü artık herkesin kadroda yeri oturdu. oyun aklımız tekrar yerine geldi. o yüzden içim rahat.

    rakibimiz ise gerçekten de çok kötü oynuyor. taraftar gözü ile bakmıyorum, her şey ortada. kesinlikle bizim evimize kadar kayıpsız gelemez. kendi evimizdeki maça şampiyon çıkacağımıza eminim. bu saatten sonra bizden liderliği alacak güçlü oynayan bir takım yok.

    emeğimiz boşa gitmez. yolumuz açık, sonumuz şampiyonluk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın