resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4864
    bir bilgim yok, zaten çok da anlamam. ancak bu kadar kısa sürede bu kadar sakatlık yaşanması kendisine iyi bakmadığı, antrenman kalitesinde düşük performans gösterdiği anlamına geliyor olmalı. zaten bizde de sezon başları kilolu, ham bir şekilde geliyor, ekim-kasım aylarında anca toparlamaya başlıyordu. sevilla’da avrupa-la liga-copa del rey gibi daha yoğun bir fikstürde bu ağırlığı kaldıramadı bence. hadi bizde lig osuruktan, kupa ondan da beter, bir tek uefa kalıyordu, ki kalitesiyle ve ligde çok kasılmayan maçlardan sonra bir şekilde idare edip hazır kalabiliyordu. ancak sevilla’da bu durumun yetmediği ortaya çıktı.

    niyetim bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. marcao’yu severim. galatasaray’a emeği geçmiş, üzerine aldığından çok fazlasını veren herkesi başımın üzerine koyarım. ancak eğri oturup doğru konuşalım, marcao çok da profesyonel bir futbolcu hayatı yaşamıyordu, en azından bizde olduğu sezonlarda hatırladığım kadarıyla.

    bunlar kendi fikirlerim, bir bildiğim de yok, sadece sesli düşündüm farzedin. belki de olay tam tersi, marcao’nun bir suçu yoktur, peşin hükümlü davranıp kesin budur diyemem.

    inşallah en kısa sürede toparlanıp iyi performans vermeye başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın