• 603
    21 mayıs 2023 galatasaray fenerbahçe maçına üç puan geride çıksak dahi kazanıp ikili averajla ligi şampiyon tamamlayacağımız sezondur. bu ihtimal en kötü senaryonun gerçekleşmiş olması demektir ama bu senaryoda dahi eyvah şampiyonluk gitti sahamızda fenerbahçe'yi yenemeyiz diyen bir renktaşım var mı? olmaması gerekir.

    önümüzdeki haftalar için kendimizi puan kaybına ve farkın azalmasına psikolojik olarak hazırlayalım çünkü beşiktaş ve başakşehir maçlarının birinde beraberlik veya mağlubiyet gelebilir. puan farkı son haftaya kadar 3-4-6 arası gidip gelecek buna hazır olalım ve bir puan kaybında yangına başlamayalım. bu iki maç sonrası bizi üçer puan alacağımız iki maç beklerken, fenerbahçe zor sayılabilecek giresun ve trabzon maçları oynayacak. iş burada kopabilir. sezonun ilk yarısında fenerbahçe'nin düşüşünü derinleştiren takımın giresunspor olduğunu unutmayalım. trabzonspor maçında ise jesus'un derbi karnesine güveniyorum.

    velhasıl boş yere stres olmayınız. evet hepimiz bir an evvel rahatlayıp son maçları kutlama havasında geçirmek istiyoruz bu doğaldır. üstelik tam bu iş bitti derken rakibin hakem desteğiyle ucu ucuna kazanması sinir seviyemizi de arttırıyor. bu iş biraz daha geç olacak ama sonuç her türlü güzel olacak. sivasspor veya ankaragücü maçında şampiyon oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın