• 17
    bütün futbol camiasının gözü kulağı kalbi, vicdanı, duyguları, temennisi bu maçı beşiktaş'ın kazanması yönünde olacak.

    dönen bunca tiyatronun tek sebebi şu maç. puan farkının asla 3 maça çıkmamasını istemelerinin nedeni bu. o yüzden fenerbahçe'yi bu maça kadar berabere bile kaldırmıyorlar. fenerbahçe'nin tamam pes ettim yapamıyorum, dediği anlarda bile, hayır sen kazanacaksın, berabere bile kalmadan yola devam edeceksin diye motive etmelerinin nedeni bu.

    mevcut galatasaray'ı collina gibi bir hakemin yönettiği maçta yenecek takım yok türkiye'de. ligin geri kalanından en iyi 11'i çıkarsalar, leeds deplasmanı gibi bir ambians da oluştursalar tarafsız bir hakemle bu galatasaray'dan puan dahi alınamaz. şu maçta ortaya azıcık karakter koyduğu an galatasaray en az 3-4 gollü rahat bir galibiyet alır normalde. sahasında maç kazanırken bile zorlanan bir beşiktaş'ı yenmeye kadro kalitesi bile yeterli. tayyip'le onur'la hadziahmet'le, colley'le filan yenemezsin galatasaray'ı. bildiğin anadolu takımı kalitesi bu.

    ama bu maçta galatasaray'ı öyle bir doğrayacaklar ki, galatasaraylı oyuncular ikili mücadeleye girerken ya dayak yiyecek ya da galatasaraylılar her top kaptığında basketbol hakemine dönüşecek maçı yöneten. beşiktaş lehine 2 metreden kalkmayacak ofsayt bayrakları galatasaray söz konusu olduğunda 1-2 mm lik anlarda bile daha top ayaktan çıkar çıkmaz kalkacak.

    sarı kartlar yağmur gibi yağacak üstümüze. ikili mücadeleye giremez olacağız. duran toptan gol atma ihtimalimize binaen her temasa faul çalacaklar. beşiktaş ufak ufak faullerle kalemize yaklaştırılacak. temponun yükselmesine asla izin vermeyecekler.

    ben bunu şimdiden görüyorum. ahan da alanya maçı. hakemin galatasaray'ı doğrayabileceği 2 pozisyon oldu ikisinde de fırsatı kaçırmadı. başka kimse aleyhine verilmeyecek penaltıyı var'ı bile beklemeden zart diye çaldı. barış'ın temas dahi etmediği pozisyonda alanyaspor'a tehlikeli yerden faul kullanma şansı verildi.

    yani şu oyunu az çok izleyen herkes amacın ne olduğunu görüyor. her şey fenerbahçe'yi arenaya 3 puan alırsa sampiyon olacak şekilde getirmek. 2012'de aynı haltı yemiş ve yapay bir finalle fener'e buraya kadar getirdik bundan sonrası sende demişlerdi. bu senede yapılan bu. son maça taşıyacaklar fenerbahçe'yi. bundan sonrası sende diyecekler.

    ama 2012'de izin vermediğimiz gibi allah'ın izniyle bu sene de izin vermeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın