• 32688
    sene başından beridir diyorum. fenerbahçe burda övülürken de söyledim. çok iyi bir takıma sahibiz. ben 2012’den beridir böylesine oynayan bir galatasaray görmedim. hatta bu takım o takımla oynasa başabaş bir mücadele olur, kim yener bilemiyorum. o takım da sağlamdı ama bu sezonki kadar iyi oynamıyorduk o kesin. genelde avrupa maçlarında iyi oynuyorduk.

    bizim için lig 8 ocak’ta bitti beyler. şu an formalite maçlarınızı oynuyoruz. galatasaray tevazusundan olsa gerek, her maça, leeds maçı deplasmanı zorluğuyla baksam da futbol gerçekleri var. gerçekleri tarih yazar, tarihi de galatasaray.

    gerçi konumuz şampiyonluk değil. burdan şampiyonluğu versek de aynısı söylerim. o sıra muhtemelen sözlük yıkılır, erden timur’undan, dursun özbek’ine, icardi’disinden, emre taşdemir’ine, ali yiğit buruk’undan, dany’nin oğluna kadar herkes linç edilirdi ama ben yine aynısını söylerdim.

    30 seneye yakındır ligi takip ediyorum. 96-2000 dönemi hariç (ki o dönemin ilk 2 senesinde falan baya zorlanıyorduk), ben bu kadar top oynamasını bilen, sahaya ve karşı takıma hükmeden bir takım izlemedim. izlemedim yani yok öyle bir dönem. hele derbilerde falan dökülürdük.

    bir de bu seneye bakalım; bırak mağlubiyet görmeyi, doğru düzgün gol bile yememişiz derbilerde. biraz şanslı olsak maçların hepsi başakşehir maçı gibi bitecek. izlemedim diyorum olum ben size. böyle bir takım izlemedim aq. levent tüzemen gibi beynimin 65%’i falan maç skorlarından oluşur. 20 sene önceki maçı dün gibi hatırlarım ve diyorum ki izlemedim. tudor’un ilk 7 haftasındaki oyunuyla övülmelere doyulmayan o takımı ilk yarıdan 3’ler bu takım. pandemi öncesi galatasaray’ına da aynı tarifeyi uygular. diyorum ya bir tek 2013 galatasaray’ı zorlar ama onun sebebi oyun gücü değil, 2013’de oyunu bilen winner adamların olmasından kaynaklı. değilse şu anki oyunumuz çok daha gösterişli.

    kasımdan beridir izlediğim maçların hiçbirinde yeniliriz vibe’ı almadım. döküldüğümüz, içe doğru sıçtığımız maçlar oldu ama yeniliriz dedirtmedi bu takım. hele ki derbi maçlarında öyle bir rahatlıkla oynadık ki, 21:00-22:00’de oynadığımız halı saha maçları daha stresli yemin ediyorum. o derece rahat oynadık. canımız istediğince geldik attık. uzay takımı diye burda ve dışarda övülen fenerbahçe’ye karşı berkan kutlu ve barış alper yılmaz ile çıktık. berkan diyorum ya berkan. geçen sene kendine sövdürmekten tribüne gelenlerin 80%’ini cehenneme gönderecek olan berkan’dan bahsediyoruz. barış alper kısmına girmiyorum bile. hala linç ediliyor adam ): düşün ki o maçta orta sahanı ve forvetini bu adamlara emanet etmene rağmen ilk yarı 0-4 yapabilirdin maçı. suyun karşı tarafındakiler de şampiyonluk hesapları yapıyor bir de. hey allahım yarabbim ):

    fazla uzattım biliyorum ama tadını çıkarın bu takımın ve okan hoca’nın.

    gümbür gümbür geliyoruz. bekle bizi şampiyonlar ligi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın