resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 5911
    (bkz: 18 nisan 2023 alanyaspor galatasaray maci)

    hiç bir şeyi beğenmeyen, her şeye bir kulp takan emekli abilerinizden biri olarak okan hoca övmeye geldim. (emekli derken misalen yani, 60'a kadar devam, ordan da vurmayın lütfen:(

    aslında çok vurdum ben okan'a, çünkü intere gidiş sürecine tanıklık etmiş ve sindirememiş bir taraftardım. sonra türkiye'ye dönüşü ve beşiktaş macerası.. teknik direktörlük döneminde galatasaray hocası tudor ile olan münakaşası.. başakşehir ile şampiyon oluşu..

    neyse nasıl övüyorsun diye küfür yemeden konuya dönelim. okan buruk galatasaray'a tırnakları ile kazıya kazıya geldi. çok istedi. hayat kendisini farklı rotalara savursa da kalbindeki tek adres galatasaray'dı. galatasaray macerasına başlangıcı da çok olaylı oldu. lime lime doğranan bir galatasaray serüveninde okan'ın yeterliliği tartışma konusu olurken, okan buruk iyi niyeti ve pozitif düşünce anlayışından bir an olsun ödün vermedi. düşünsenize, tırnaklarınıza kazıyarak bir mevkiye geliyorsunuz ama herkes altınızı oyuyor; inananın ben ortalığı ateşe veririrdim böyle bir durumda. ama okan buruk her zamanki gülen yüzü ve pozitif düşünce yapısıyla karşımıza çıkarak taraftara ve koca bir camiaya inanç aşıladı. çok samimi olarak söyleyeceğim efendiliğiyle okan buruk galatasaray'a çok yakışıyor. şımartmayı sevmem ama gerçekten içimden gelerek şımartacağım hocayı bu akşam. umarım hikayenin sonu beklediğim gibi güzel biter, çünkü okan hoca çok çalışmanın, azmin, gayretin, inancın her şeyin merkezinde olan bir isim ve çabalarının karşılığını almayı sonuna kadar hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın