• 563
    30/38 hafta itibariyle kalan 7 maçımızı en üst seviyede ciddiyetle değerlendirmeliyiz.

    kalan maçlarımız arasında zor geçmesi muhtemel 3 maç; beşiktaş (d), başakşehir ve fenerbahçe maçları var. bu maçlarda puan kaybı hiç de azımsanacak ihtimallerde değil. fenerbahçe'nin sıkı sıkıya bir şeylere tutunmasını sağlayan maçlar bunlar. hakemlerin de çok rahat etki edebileceği maçlar olduğu için temkini ve tedbiri elden bırakmamalıyız.

    beşiktaş, fener kankasına özel bir kıyak geçmek için elinden geleni yapacaktır. derbidir nihayetinde, ne kadar iyi, ne kadar formda olduğunun hiçbir önemi yok.
    başakşehir, lale orta'yı başımıza musallat eden göksel gümüşdağ'ın, galatasaray nefretiyle ghos rider gibi dolaşan emre belözoğlu'nun ve 7-0'ın şokunu üzerinden atamamış takımın son bir ihtimal maçı.
    fenerbahçe ise eğer iş o maça kaldıysa ciğerini sahaya bırakmak adına, hakem, federasyon, hile hurda artık ellerinde ne varsa saldıracaktır.

    karagümrük, istanbulspor (d), sivasspor ve ankaragücü (d) maçları da ekstra dikkat etmemiz gereken maçlar. bu 4 maçın içeride olanları nispeten daha az korkutsa da özellikle ankaragücü deplasmanı çok kritik olacaktır.

    fenerbahçe'nin hakkını yediği ankaragücü, bize ekstra bir motivasyonla hazırlanacaktır.
    küme düşme mücadelesi vereceği senaryoda istanbulspor can havliyle saldıracaktır.
    sivasspor ağzına yumruğu yemeden susmayacak olsa da şampiyonlar ligi finaline çıkar gibi çıkacaktır maça.
    karagümrük ise şahsi olarak beni en çok korkutan maç.

    sezon sonuna 8 hafta varken matematiksel olarak kanıtlanmayan hiçbir şampiyonluk söylemini ciddiyetle karşılayamıyorum. en büyük rakibimiz rehavet olacaktır. futbolcularda değil belki ama taraftarın rehaveti çok daha büyük tehlike arz ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın