• 1870
    haklarinda karar vermek icin sabredilmesi gereken yonetim.

    yanlis anlasilmasin yazacaklarim ama hepimiz inanilmaz gerginiz, hepimiz sahada sampiyonlugumuza engel olamayacaklarini ama saha disinda her turlu pisligi denediklerini biliyoruz. ekran karsisinda, klavye basinda, yolda, sokakta, vs her turlu sesimizin cikacagi mecrada ofkeyle tepki gosteriyoruz.

    ben sanmiyorum ki yonetim sinip de kabullensin, mutlaka bir savas var gordugumuz gormedigimiz. sonucta galip gelen kim olacak bilmiyorum ama biz olmamiz icin saflari daha da fazla sikilastirmaliyiz. once allaha sonra takima sukur ki puan farki minimum 2 mac, catir catir topumuzu oynuyoruz birakin gerilen kuduran bir sari kart icin eskiyalik yapan onlar olsun. mac mac bakalim allah buyuk, okuz kuvvetli, karma is bitch, jesus* muktedir, ghandi adamdir.

    biz hakkimiz olan sampiyonluga ulasacagiz soke soke seve seve...

    denizli senesinde kardesimle hep sunu derdik bu kadar hak yemenin sonunda akil edemedigimiz, tahmin edemedigimiz bir final olacak. ben bu sene de bizim icin harika, karsi taraf icin de yine cok travmatik bir son bekliyorum.

    dip not : ha bu arada baktik hakkimiz yine yendiginde hakemi de yenemedigimiz bir mac sonu hala aksiyon goremezsek o zaman icabina bakilir daha once belmasa, besiktasli isitan'a bakildigi gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın