• 35
    kombineler 280 dolar ile 2000 dolar aralığında. şahsi görüşüm biletler pahalı değil, biz fakiriz.
    200 tl ilk çıktığında 135 dolar falan ediyordu şimdi 10 dolar ediyor. 2 yıl önce 1 lira oldu diye soğan depoları basılan ülkede bugün soğan 20 tl gıkı çıkmıyor çoğunluğun...
    kazanda ki kurbağalar gibiyiz diyeceğim de iş onu da aştı orada ısı yavaş yavaş artar fark etmezdi kurbağalar oysa ülkemizde resmen odunu verdiler altımıza.... neyse.

    önce bir "vermem abi" deriz sonra yavaş yavaş kendimizi ikna süreci başlar ve en son "şu üç günlük dünyada başka neye para harcıoruz yahu böl şunu takside" diyerek uzatırız kredi kartını.

    diğer taraftan;

    --- alıntı ---
    stadyumu tam sezon olarak kullanmaya başladığı 2011-12 sezonunda ise süper lig'de şampiyonluğa ulaştı. galatasaray aynı sezonda 195 adet loca ve 36.000'den fazla kombine satışı gerçekleştirdiği nef stadyumu'ndan 1 yılda $54 milyon gelir elde etti ve avrupa'da stadyumdan en çok gelir elde eden dokuzuncu kulüp oldu.
    --- alıntı ---

    şimdi bunun yarısını bulsak öpüp başımıza koyarız.
    ayrıca şampiyonlar ligi olan her sozun bilet fiyatlarına fazladan artış yapılır bu da şaşırtıcı değil.

    ayrıca;
    en az fiyatlara yapılan itiraz kadar bu kombineleri alan insanların maçların çoğunluğuna kendileri gelen insanlar olması, bunun için bir mekanizma oluşturulması için tepki/baskı/öneri yapılmalı.
    bir çok yerde belirttim dünya kadar insan tanıyorum komibinesi var ama şehir dışında yaşıyor yılda en fazla 6-7 maça geliyor diğerlerinde ben şuna devret buna devret demesem öyle boş kalıyor koltuğu.

    uçak biletleri gibi fazladan koltuk mu satılır, koltuksuz mu yapılır, kombine sahibi maçlara %80 oranında gelmezse yenileme hakkı mı verilmez bilmiorum ama tribün bütünlüğü ve kültürü için asıl problemlerden bir tanesi şu devir işleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın